Skip to content

Nood douche

Bent u uw badkamer aan het verbouwen en opzoek naar een tijdelijke douche oplossing? Met onze nood douche kunt u vertrouwd in uw eigen omgeving blijven douchen. Een tijdelijke douche huren kan eenvoudig bij Douchebox.nl

Wat is een nood douche?

Een nood douche is een tijdelijke douchecabine die gebruikt kan worden tijdens bijvoorbeeld het verbouwen van uw badkamer. Door deze oplossing kan u de badkamer verbouwen, maar toch thuis blijven douchen. De nood douche is speciaal ontworpen voor tijdelijk gebruik.

Wanneer wordt een nood douche gebruikt?

De douche worden voornamelijk gebruikt tijdens badkamerverbouwingen. Als u de badkamer gaat verbouwen kan dit zomaar 3 weken duren. Om dan altijd te moeten douchen bij de sportclub of bekenden is geen prettige oplossing. Met de douche van Douchebox kunt u in uw eigen omgeving blijven douchen.

Daarnaast worden de douches ook ingezet tijdens lekkages in bijvoorbeeld een badkamer. Het is al vervelend genoeg en u wilt niet nog meer schade maken.

Welke nood douches kan ik huren?

Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden voor het thuis blijven douchen tijdens uw verbouwing. Deze verschillende soorten tijdelijke douchecabines zijn te huur:

  1. Douchebox: Zeer hygiënisch en eenvoudig overal geïnstalleerd. Het nadeel is dat de Douche geen dak heeft
    2. Inelkaar bouw douche: Deze kunnen ter plaatse worden opgebouwd. Nadeel is de grote en hoeveelheid werk.
    3. Mobiele badkamer. Zeer invoudig voor het huis te zetten, nadeel betreft dat je altijd naar buiten moet om te douchen.

Waar kan de douche geplaatst worden?

Onze tijdelijke nood douche kan vrijwel overal geplaatst worden door de compacte afmeting! Tevens is de Douchebox slechts 0,80 meter breed, waardoor deze door bijna elke deur heen past. Nood douches van Douchebox worden geplaatst o.a. in:


– Garage
– Woonkamer
– Bijkeuken
– Hal
– Badkamer
– Buiten
– Washok

nood douche

Hoe werkt de aansluiting van een tijdelijke douche?

Het aansluiten van een nooddouche kan vrijwel overal door de innovatieve technieken die gebruikt worden! De enigste benodigdheden waar u zelf voor zorgt zijn:
– Water (koud)
– Afvoer
– Stroom