Skip to content

Vragen

Zit het tegen met het verbouwen van uw badkamer, dan is het uiteraard mogelijk om de huur te verlengen. Graag telefonisch of per mail contact opnemen over verlenging.

De douchecabine kan overal geplaatst worden op de begaande vloer. We zijn nodig van u: water-, afvoer- en stroomaansluiting. (Douche wordt niet op verdiepingen geplaatst) 

Meest voorkomende plekken van plaatsing: 
– Garage 
– Bijkeuken
– Schuur
– Hal

Het is wenselijk dat de douchecabine schoon wordt afgeleverd. Uiteraard wordt de cabine voor verhuur altijd volledig ontsmet en schoongemaakt.

Door de compacte afmeting kan de douche door (bijna) elke deur (Slechts 80 cm)

De Douchebox is 1,91 hoog en 0,80 breed

Er zijn geen extra kosten verbonden aan de DoucheBox (buitenom eventuele bezorgkosten, zoals aangegeven) De huurprijs is inclusief: halen, brengen, plaatsen, aansluiten, warmwaterboiler, afvoerpomp en gordijn.

Na het plaatsen van de Douchebox ontvangt u digitaal een factuur waarna u de betaling kunt voldoen. Wij vragen nooit voor installatie om een betaling.

Zeker! De tijdelijke douchecabine kan in overleg kostenloos worden geplaatst en opgehaald, zowel ‘s avonds en zaterdags. 

– Koud water aansluiting
– Afvoerpunt (zoals wasbak, wasmachineafvoer, put of buiten)
– Stopcontact 

Het is mogelijk om de watertoevoer te splitten, waardoor u uw machines kunt blijven gebruiken

De Douchebox is niet vorstbestendig en kan alleen in ruimtes boven 0 graden worden geplaatst. 

Het plaatsen van de Douchebox gaat altijd in overleg. Wij overleggen 1 dag van te voren met u het tijdstip van de installatie. De installatie duurt ongeveer slechts 20-30 minuten.