Skip to content

Meer informatie mobiele badkamer huren

Alle specificaties op een rij

Interesse in een mobiele badkamer huren? De badkamer op wielen is een compleet ingerichte badkamer die voorzien is van alle gemakken. Onze badkamers zijn uitgerust met geisers, waardoor u over onbeperkt warm water beschikt.

✔ Geiser (flessengas), dus onbeperkt warm water en legionella vrij
✔ Douche met thermostaatkraan en luxe douchegordijn
✔ Closetcombinatie
✔ RVS wastafel met groot werkblad
✔ Bankje
✔ Accessoires zoals een spiegel en kledinghaken
✔ Verlichting
✔ Verwarming

Comfortabel en functioneel

De moderne douchekop en wastafelkraan garanderen een krachtige waterstraal. Een propaangeiser zorgt voor de warmwatervoorziening. Het toilet is uitgerust met een vermaler en opvoerpomp. Het geheel is vervaardigd van polyester en goed geïsoleerd. Van binnen is de badkamer afgewerkt met gladde wanden, waardoor hij eenvoudig te reinigen is. Dit komt zowel het comfort als de hygiëne ten goede.

Ruim

Deze badkamer op wielen is ondanks de compacte afmeting toch ruim van binnen. Met gemak kunnen meerdere mensen er tegelijkertijd gebruik van maken.

Achter de auto

Het geheel is licht in gewicht en daardoor geschikt voor bijna iedere auto om te trekken. Bovendien is het smal genoeg om gemakkelijk te kunnen manoeuvreren. Vier uitzetpoten, op ieder hoek één, zorgen voor een zeer stabiele opstelling.

Afmetingen

De badkamer op wielen is geplaatst op een aanhangwagen die naast of voor het eigen huis geplaatst kan worden. Door de compacte afmetingen van 2.25 m. breed (inclusief wielkasten), 2.40 m. lang en 2.70 m. hoog is het systeem bijna overal te plaatsen.

Aansluitingen

De aansluiting van de mobiele badkamer is bijzonder eenvoudig. Men heeft enkel koud water nodig van bijvoorbeeld een buitenkraan, stroom en een riolering voor de afvoerslang met een diameter van 3,5 cm. De aansluitset wordt meegeleverd.

Ben u door bovenstaande informatie enthousiast geworden en wilt u een mobiele badkamer huren? Vraag hieronder een offerte aan en ontvang binnen 12 uur antwoord!