Meteen naar de inhoud
Home » Blog: 5 voordelen om een mobiele douchecabine te huren

Blog: 5 voordelen om een mobiele douchecabine te huren

Het verbouwen van een badkamer is een grote klus en gebeurt meestal niet in een paar dagen. Dit betekent dat de douche voor een langere tijd niet gebruikt kan worden, maar waar ga je dan douchen? Elke dag bij vrienden, familie of de buren over de vloer komen is dan ook niet heel fijn. Daarom is de mobiele douchecabine van Douchebox een oplossing. Hieronder worden 5 voordelen beschreven waarom jij tijdens een badkamer verbouwing voor Douchebox kan kiezen.

Scheelt tijd

We hebben gezien dat afhankelijk zijn van anderen op langere termijn niet ideaal is. Het gemak van een tijdelijke douchecabine van Douchebox is niet alleen erg makkelijk in gebruik, maar scheelt ook nog eens veel tijd. Iedereen kan de douche gebruiken wanneer hij of zij wil. Even snel douchen voordat de werkdag begint, of heerlijk warm douchen na een regenachtige voetbaltraining. Doordat het gebruik van deze douchecabine veel tijd scheelt, heeft iedereen meer tijd over om andere dingen te doen en wordt het woonplezier vergoot.

Makkelijk te installeren

Het plaatsen van de Douchebox gaat altijd in overleg. Wij overleggen één dag van tevoren met u het tijdstip van de installatie. De installatie duurt slechts 20-30 minuten. Denk van tevoren ook alvast na over de plek waar u de douchecabine wilt neerzetten. Er moet namelijk wel een water-, afvoer- en stroomaansluiting aanwezig zijn.

De meest voorkomende plekken van plaatsing: 

  • Garage
  • Bijkeuken
  • Schuur
  • Hal

Wanneer u weer gebruik kan maken van uw eigen, gerenoveerde badkamer, komen wij de douchecabine kosteloos ophalen. Dit kan ook buiten werktijden en zelfs op zaterdag!

Makkelijk

Het gebruik van de douche bij vrienden, familie of de buren is niet altijd even makkelijk. En helemaal niet als er met het hele gezin gedoucht moet worden. Iedereen moet zijn douchespullen inpakken, met z’n allen in de auto, 20 minuten rijden naar vrienden of familie, want de buren zijn niet thuis. En na 2,5 uur heeft iedereen kort maar krachtig gedoucht. Dan moet er nog naar huis gereden worden en is je avond voorbij. Voor een langere tijd afhankelijk zijn van anderen is dus echt een no-go.

Een mobiele douche van Douchebox is makkelijk te gebruiken, wordt gratis geïnstalleerd inclusief warmteboiler en kan zelfs buiten werktijden worden geleverd. De douche kan overal worden geplaatst, bijvoorbeeld in uw garage, bijkeuken, schuur of hal (m.u.v. verdiepingsvloeren.) De douche bestaat uit één geheel, waardoor het makkelijk te plaatsen, waterdicht en hygiënisch is. Onze tijdelijke douchecabine kan worden aangesloten op elke (koud) waterkraan. Ook wordt de afvoer van het douchewater aangesloten op uw wasbak, wasmachine, put of kan het naar buiten worden geleid. Het gemak om na werk of school heerlijk thuis te douchen is voor ons erg belangrijk.

Hygiënisch

Het gebruik van een tijdelijke douchecabine heeft niet alleen zijn voordelen in het snel en makkelijk gebruik ervan. Vóór de verhuur van de douche, wordt de cabine volledig ontsmet en schoongemaakt. Dus bent u de hele dag druk bezig geweest met de verbouwing van uw eigen badkamer en wilt u even lekker douchen? Nadat de douche geplaatst is door één van onze medewerkers, kunt u de douche meteen gebruiken!

Kosteneffectief

Geen gedoe, u weet direct waar u aan toe bent als u een douchecabine wilt huren bij Douchebox. Wij leveren altijd & kosteloos een warmwatervoorziening (boiler), afvoerwaterpomp en alle benodigde slangen en aansluitingen mee. Het enige wat we van u nodig hebben is een wateraansluiting, stroom en een afvoermogelijkheid.

Huurt u een Douchebox per week? Dan krijgt u 10% korting!

Geïnteresseerd in het huren van een douchecabine? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 12 uur een antwoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *