Ga naar de inhoud

Tijdelijke douchecabine van Douchebox

Uw tijdelijke doucheoplossing

Met de tijdelijke douchecabine van Douchebox bent u snel voorzien van een tijdelijke doucheoplossing. Onze tijdelijke douche wordt eenvoudig en snel aangesloten door één van onze monteurs. Door het compacte formaat is de douchecabine vrijwel overal te plaatsen. Wij plaatsen niet op verdiepingsvloeren.

De douchebox bestaat uit één geheel, waardoor het makkelijk te plaatsen, waterdicht en hygiënisch is. Onze tijdelijke douchecabine kan worden aangesloten op elke koudwaterkraan. De afvoer van het douchewater kan worden aangesloten op de afvoer van uw wastafel of wasmachine, afvoerput of kan naar buiten worden geleid. Doorloop onderstaande 4 stappen en uw mobiele douche wordt in overleg geleverd. 

tijdelijke douchecabine Douchebox

Afgeleverd inclusief:

Wat hebben we van u nodig?

Simpel gedaan!

Simpel gedaan!

tijdelijke douchecabine
Tijdelijke douchecabine van Douchebox

Afgeleverd inclusief:

Wat hebben we van u nodig?

Simpel gedaan!

Overal te plaatsen

Hoe gaat de plaatsing?

Eenvoudig en snel geïnstalleerd: Onze tijdelijke douchecabines worden niet geleverd als bouwpakket en zijn daardoor gemakkelijk overal te plaatsen. Aangezien de douche uit één geheel bestaat, is deze uiterst hygiënisch en volledig waterdicht. Dankzij het ontwerp kan de douche vrijwel overal in huis, in een schuur of bijkeuken worden neergezet. Uw tijdelijke douchecabine wordt aangesloten op een bestaande kraan. De afvoer gebeurt via een afvoerpomp en slang, die kunnen worden aangesloten op uw afvoerputje, afvoer van de wastafel of uw wasmachine.

Uw tijdelijke nooddouche van Douchebox kan aan elke kraan worden gemonteerd (ook aan die van de vaatwasser of wasmachine). Dit kan op zo’n manier dat u deze apparaten ook kunt blijven gebruiken.

Wanneer wordt de Douchebox geplaatst? 

De tijdelijke mobiele douchecabine wordt op een voor u geschikt moment geplaatst. Dit kan eventueel ook in de avond of op zaterdag. Na beëindigen van het huurcontract halen we de Douchebox zo snel mogelijk weer op.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.